Uw monteur van metalen daken en gevels, plooiwerken op maat en staalconstructies

Sinds 1986 zijn we actief in het plaatsen van dak- en gevelbekleding. De verscheidenheid aan materialen heeft zich gedurende de jaren uitgebreid. Op de dag van vandaag verwerken we volgende materialen:
Aluminium, staal, geïsoleerde panelen, vezelcement, volkern, hpl, hout, cassettesystemen …

Door de jaren heenNa 15 jaar als monteur in loondienst gewerkt te hebben richtte Patrick Naessens in 1986 zijn eigen firma op, met als uitvalsbasis aanvankelijk een klein werkhuis bij hem thuis.

Al snel was er nood aan een groter werkhuis/magazijn dat in 1989 in gebruik werd genomen. In 1990 werden we verdeler van de producten van het toenmalige Sidal (aluminium profielplaten).

Om onze diensten te versterken werd er in die periode geïnvesteerd in ons werkhuis door de aanschaf van een CNC-gestuurde plooibank en snijschaar en werd er overgegaan tot de aanschaf van een eigen vrachtwagen met montagekraan.

Ondertussen zijn we dé gespecialiseerde monteur inzake metalen daken en gevels, plooiwerken op maat en staalconstructies.
 

UitbreidingDoor de toenemende activiteit was er nood aan uitbreiding maar dit was niet mogelijk op de bestaande locatie. Toen halfweg de jaren '90 een KMO zone werd opgericht in onze gemeente namen we onmiddellijk een optie op een zeer gunstig gelegen perceel vlak naast de E17.

Vanaf 1996 werd hier een volledige metalen nieuwbouw in dienst genomen met een toonzaal, burelen en een eigen atelier/magazijn. In deze periode werden we erkend Kalzip montagebedrijf (aluminium felsdaken).

Eind jaren '99 werden we tevens verdeler van de Zweedse producent Plannja (Siba goten en dakpanplaten). Ook kan u bij ons terecht als hoofdverdeler van Roto dakramen en toebehoren.

Onze missieOnze doelstelling is om klanteneisen en wensen te vertalen naar uitvoerbare projecten waarin de industriële bouwproducten verwerkt worden tot een mooi esthetisch resultaat.

Om voorloper te zijn in de steeds evoluerende bouwtechnieken, verdiepen we ons continu in de nieuwste ontwikkelingen op basis van technieken en materialen. Dankzij de inzet, ervaring, kennis en capaciteiten van onze medewerkers zijn we ervan overtuigd dat onze realisaties een meerwaarde kunnen bieden aan uw project.

Ons succes is vooral te danken aan de inzet van onze 15 gemotiveerde en ervaren medewerkers. Als professionele organisatie streven we naar een totale tevredenheid van onze klanten.

Om dit te bereiken vinden we de volgende zaken belangrijk :
• Kwaliteit, veiligheid en efficiëntie komen op de 1ste plaats.
• Duidelijke communicatie, zowel intern als extern, waarbij persoonlijk contact primeert.
• Technische ondersteuning, in elke fase meedenken met onze klant.
• Continue zelfanalyse met verbetering als doel.
• Een lange termijn relatie aangaan met klanten, leveranciers en personeel.